Bra program och spel till din iPhone

Jag har nu haft min iPhone 3G i ett drygt år och har hunnit testa en hel del program och spel från App store. Både gratis-applikationer och betalvarianter. Dessa fungerar givetvis också på iPhone 3GS.

Jag börjar med att lista några program och spel jag tycker är riktigt bra och därmed vill rekommendera. Program som “alla måste ha” i sin iPhone. Perfekt för dig som just köpt en ny iPhone 3GS.

Artikeln fortsätter under annonsen


Varje program-titel är länkad direkt till App store, så du enkelt kan installera och testa själv! Klicka på bilderna för skärmdump i stor version. Kommentera gärna nedan om du har fler tips om bra program och spel för iPhone. Du kan också ställa en fråga om du söker en viss typ av program, så ska jag försöka tipsa!

 1. Flight controlSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Flight control i App store? (spel, kostar just nu 7 kr). Mycket enkelt, men roligt och beroendeframkallande spel. Fungerar utmärkt att spela några minuter åt gången. Går ut på att som flygledare dirigera flygplan och helikoptrar till rätt landningsbana, utan att flygplanen krockar.
  flight control screenshot
 2. TwitterFonSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till TwitterFon i App store? (program, gratis). Twitter-klient. Finns även TwitterFon ProSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till TwitterFon Pro i App store? som stöder flera twitter-konton (kostar just nu 38 kr).
  twitterfon screenshot
 3. tv.nuSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till tv.nu i App store? (program, gratis). Visar en TV-tablå över de TV-program som går på TV just nu. Du kan ställa in vilka TV-kanaler du vill se i tablån.
  tv.nu screenshot
 4. ARLA kökets kokbokSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till ARLA kökets kokbok i App store? (program, gratis). Många bra recept, direkt i din iPhone. Sökbart på kategorier, snabblagat, fritext etc.
  arla kökets kokbok screenshot
 5. FstreamSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Fstream i App store? (program, gratis). Lyssna på internetradio direkt i din iPhone. Fungerar t.ex. med SR P1, P2, P3, P4, många andra vanliga radiostationer som NRJ och med strömmande mp3, t.ex. Shoutcast m.m. För mer information och tips på radiokanaler, läs gärna mitt tidigare inlägg om webbradio i iPhone. Tänk på att internetradio förbrukar en hel del datatrafik.

Jag kommer tipsa om fler bra applikationer och spel till iPhone framöver, så prenumerera gärna på mitt RSS-flöde eller uppdateringar via e-post (se spalten till höger, en bit ner på sidan). Då får du direkt reda på när jag uppdaterat bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.