Bra monstertruckspel till iPhone/iPad, Megastunt mayhem

Monstertruckspel till iPhone växer inte på träd direkt. Megastunt mayhem är ett riktigt bra sådant, även om det dras med ett irriterande lagg-problem stundtals.

Megastunt mayhem går ut på att utföra olika våghalsiga “stunts”, genom gester på skärmen. Du samlar på dig poäng och pengar. Pengarna kan användas till att uppgradera bilen. Samlar du på dig tillräckligt med poäng, så låser du även upp fler bilar. Stuntsen i spelet är inte helt realistiska, men det är bra action!

Artikeln fortsätter under annonsen


Tyvärr laggar/hackar spelet ibland kraftigt, i alla fall på min iPhone 4 (32GB) med iOS 5. Grafiken hackar kraftigt, med några minuters mellanrum och i det skedet är spelet närmast ospelbart under några sekunder.

Jag kör gratisversionen Megastunt mayhem och har köpt till premium pack (eftersom jag tänkte att annonsladdning kunde varit orsaken till lagg-problemet). Jag har också testat på min nya iPhone 4S och även där laggar spelet stundtals, även om det är mindre märkbart än på iPhone 4. Här i amerikanska app store nämns lagg-problemet.

Spelet finns i två versioner:

Det är något förvirrande med två versioner och något oklart för mig om det t.ex. är skillnad mellan gratis+premium pack och pro-versionen?

Betyg på Megastunt mayhem

Löser utvecklarna lagg-problemet, så är Megastunt mayhem en klockren 5-poängare ! Nu får spelet 4 av 5 möjliga poäng från mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *