Bra gratis program till iPhone, spel och apps

Nu har jag haft min iPhone ett tag och har hunnit testa en del gratis program till iPhone, både gratis spel och gratis apps. Det finns en hel del program till iPhone på App store, men kvalitén och användbarheten varierar kraftigt. Här är några av de gratis program till iPhone som jag hittills har fastnat för. Fler gratis program till iPhone kan du hitta på min iPhone apps topplista.

 • tv.nuSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till tv.nu i App store?: Visar vilket program som går på olika tv-kanaler just nu. Enkelt och snyggt interface. Går att välja vilka TV-kanaler som ska visas. Går att få detaljerad information om program. En applikation man måste ha helt enkelt. Mer info om tv.nu här.
 • Labyrinth LESkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Labyrinth LE i App store?: Klassiskt labyrintspel, du vet träbrädet med hål i som ska vinklas så att en stålkula kommer i mål. Styrs genom att vinkla din iPhone. Stilren och snygg grafik. Utmärkt fysikmotor. Ingår bara en level (typ 8 olika banor?) i spelet, men det är roligt en stund och man kan alltid förbättra tidsåtgången på banorna.  Bra spel för demo av iPhone!
 • Here I AmSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Here I Am i App store?: Mycket enkel iPhone app som visar din position med siffror, longitud, latitud, höjd, samt noggrannhet. Går också maila din position enkelt, programmet fixar en direktlänk till google maps för din position. Enkelt och inga krusiduller!
 • AstroTiltSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till AstroTilt i App store? (f.d. Break): Variant av det klassiska breakout-spelet. Boll ska studsas mot brickor som därmed försvinner efter hand.
 • VoiceNotes: Program till iPhone för att göra röstanteckningar, dvs spela in ljud. Enkelt interface, lätt att använda och ger bra ljudkvalite. Har inte listat ut om ljudfilerna kan exporteras på något sätt. (numera finns inspelning inbyggt med iPhone OS 3.0)

Kommentera gärna om du har tips på andra bra och gratis program till iPhone eller om du har testat dessa program ovan.

Artikeln fortsätter under annonsen


4 comments for “Bra gratis program till iPhone, spel och apps

  • Japp, har haft min 3G i ganska exakt 2 år nu (sedan första dagen den släpptes i Sverige). Kommer byta upp mig till en iPhone 4 nu i sommar. Släpps ju 30 juli, så bara 10 dagar kvar nu. 🙂

 1. Mathilda :

  Jag har iPhone 3G S, är det samma sak som iPhone 3
  Tacksam för svar :-)

  Nej, iPhone 3GS är inte samma sak som iPhone 3G (antar det var den du menade med “iPhone 3”).
  Följande iPhone-modeller har introducerats i Sverige.
  2008: iPhone 3G
  2009: iPhone 3GS – Ser likadan ut som 3G, men är bland annat snabbare och har bättre kamera. Finns mer info om skillnader här: http://www.omteknik.se/iphone-3gs-dessa-funktioner-har-nya-iphone/
  2010: iPhone 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *