Bordsfotboll på iPad: Foosball HD från Illusion Labs

Foosball HDSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Foosball HD i App store?, ett bordsfotbollsspel till iPad, har precis släppts i App Store. Utvecklarna är Illusion LabsSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Illusion Labs i App store?, som bland annat ligger bakom utmärkta spel som labyrintspelet Labyrinth 2 till iPhoneSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Labyrinth 2 till iPhone i App store? och Labyrinth 2 HD till iPadSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Labyrinth 2 HD till iPad i App store?.

Spelet heter Foosball, vilket är ett av de många olika namn som Bordsfotboll har tilldelats.

Artikeln fortsätter under annonsen


iPad är en social spelplattform?

Tidigt kunde jag konstatera att iPad är en snabb surfplatta som funkar bra för socialt surfande. Det är lätt för flera personer att sitta runt en iPad som ligger på ett bord och alla kan se skärmen bra samtidigt. (Något som knappast gäller för en vanlig bärbar dator.)

Jag tycker mig se början till en trend, att iPad etablerar sig som en enhet för socialt spelande. Jag väljer att kalla det en social spelplattform. Med detta menar jag att flera personer interagerar med samma enhet samtidigt. Konceptet med flera spelare samtidigt är inget nytt, men flera spelare på EN mobil enhet har inte hört till vanligheterna tidigare.

Fler tips på “sociala spel”

Har du fler tips om liknande spel? Lämna gärna en kommentar nedan.

Fotnot: Länkarna ovan i inlägget leder till App Store för enkel nedladdning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.