Bloggen har bytt namn och adress!

Välkommen till OmTeknik.se

Bloggen har idag fått en egen och ny adress www.omteknik.se , förhoppningsvis enklare att komma ihåg än den gamla blogg.milebo.com ! Innehållet är precis det samma som innan och jag kommer fortsätta blogga om teknik och Internet som jag gjort här sedan februari 2008.

Artikeln fortsätter under annonsen


Om du vet med dig att du länkat till den gamla adressen från din sajt eller blogg, så får du gärna uppdatera till den nya adressen.

Bloggar du med egen WordPress-installation (som jag gör), så kan jag tipsa om Search and replace för WordPress. En plugin som automatiskt söker igenom din blogg och ersätter valfri text med valfri annan text. T.ex. kan man lätt ersätta blogg.milebo.com med www.omteknik.se , så uppdateras även länkar i inlägg och kommentarer. Denna plugin var mycket smidig att använda för mig!

Vad tycker du om det nya namnet? Har du tips till mig om bloggen? Kommentera gärna nedan.

Angående kommentarer kan jag tipsa om att kryssa i rutan under kommentaren, så får du mail när någon mer skriver en kommentar, t.ex. när jag svarar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *