Billig surfplatta: Kendo M7 kostar under 1500 kr!

Expert skriver idag i sin blogg att de börjar sälja surfplattan Kendo M7 Ebook 7″ för 1499 kr. Processorn är inte så snabb och skärmtekniken är gammaldags, så den här surfplattan får ses som ett prisvärt alternativ till Samsung galaxy tab och Apples iPad.

Lite fakta om Kendo M7

  • surfplatta kendo m7 androidKör operativsystemet Android 2.1
  • Processor på 600 Mhz
  • Har internt minne på 4 GB
  • 7″ skärm med upplösningen 800×480 pixel
  • Plats för minneskort
  • Resistiv touchscreen

Skärmen på Kendo M7 har alltså en enklare och billigare teknik än Galaxy tab och iPad, som båda har kapacitiv touchscreen. Enkelt uttryckt kan man säga att en resistiv skärm svarar på tryck, medan en kapacitiv svarar på lätt beröring. Sveprörelser fungerar därför bättre på en kapacitiv skärm.

Artikeln fortsätter under annonsen


Än så länge är det så vitt jag vet bara Expert som säljer Kendo M7. Lämna gärna en kommentar om du vet fler butiker som säljer produkten. Information om produkten, pris inkl. frakt och butiker finns även här på Prisjakt.

5 comments for “Billig surfplatta: Kendo M7 kostar under 1500 kr!

  1. Spännande det här med nya och billigare tablets – om surfplattan verkligen ska bli Årets julkapp 2010 är jag övertygad om att en prissänkning måste till rent generellt.

    Medelsvensson har helt enkelt inte lust att spendera nästan 5000 kronor för en iPad, oavsett hur bra och snygg den verkar vara.

  2. Någon som kan hjälpa mej hitta spel till denna Kendo M7 Ebook 7????Verkar inte finnas.har ju ett minne till i den på 4gb som jag tänkte lägga spelan på.Skicka svar till min email om ni har någon sida man kan ladda ner spel till denna surfplatta.Tackar för alla svar jag kan få…..mvh jonas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *