Bästa kalenderappen till iPhone – Svensk månadskalender

svensk månadskalender iphone screenshotSaknar du veckonummer, namnsdagar och flaggdagar i den inbyggda kalendern? Vill du få en bättre månadsöversikt?

Då kan jag rekommendera appen Svensk månadskalender. Appen kostar visserligen en slant (29 kr när detta skrivs), men det är väl investerade pengar för dig som vill planera på ett smidigt sätt. Den fungerar både på iPhone och iPad.

Artikeln fortsätter under annonsen


På många sätt påminner designen om en vanlig papperskalender, på ett bra sätt! Den synkar också med iPhones inbyggda kalender. Jag saknar egentligen bara månfaser, men det går att köpa till via in-app köp. Svensk månadskalender är uppdaterad för åren 2011 till 2022 (när jag testade fanns även 2010 med).

Har du fler tips på bra kalenderappar till iPhone?

App store: Svensk månadskalenderSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Svensk månadskalender i App store?

1 comment for “Bästa kalenderappen till iPhone – Svensk månadskalender

  1. Hej!
    Jag håller med dig helt om detta men nu när jag bytt mobil till iPhone XR fungerar tyvärr denna ej längre till min stora förfäran! Jag undrar därför om du kan rekommendera en snarlik app alternativ den kalendersappen du rekommenderar? En av de absoluta fördelarna med denna var att man fick så bra översikt fort utan att behöva gå in på varje enskild dag för att se vad som står under den.
    Tack snälla på förhand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *