Bästa apparna till iPhone just nu?

Är lite nyfiken på att höra vilka appar ni läsare använder mest och varför ni tycker de är bra?

Själv har jag nyligen fastnat för spelet High noon 2Skanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till High noon 2 i App store?, ett duellspel i Cowboy-stil. Det går att spela gratis, om man nöjer sig med något mindre utbud av utrustning och kan vänta mellan spelomgångarna. Din spelfigur blir nämligen trött efter 8-10 dueller och behöver vila, eller så får du köpa “energidryck” via in-app-köp.

Artikeln fortsätter under annonsen


En annan app som går varm är Runtastic, som jag använder för att logga mina löprundor. Den håller med hjälp av iPhonens GPS koll på avverkad sträcka, tid, kilometertid och mycket annat. Runtastic finns både i något begränsad gratisversion och Pro-version. RuntasticSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Runtastic i App store? och Runtastic ProSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Runtastic Pro i App store?.

Gillar du spel i stil med Clash of clans, så finns det en god chans att du också gillar det nya Boom beachSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Boom beach i App store??

high noon 2 screenshotruntastic screenshotboom beach screenshot

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *