Auktion på annonsplats: Pengarna går till välgörenhet

pil-uppat-hogerVill du göra en god gärning och samtidigt få exponering och trafik till din hemsida eller blogg? Bra, då tycker jag du ska lägga ett bud på annonsplatsen här uppe till höger. Budgivningen startar på 50 kr och tänk på att alla pengar går direkt till arbete mot hungern i världen.

Din annons visas i 14 dagar, vilket bör innebära en bit över 10 000 annonsvisningar. 5 kr för 1000 visningar är nästan löjligt billigt, men någonstans måste vi starta… Surfa gärna vidare till mer information och budgivning.

Artikeln fortsätter under annonsen


Vad är nu detta?

Jo, Svenska kyrkans internationella arbete kör just nu kampanjen Socialauktion.se:

“Här kan du sälja din tid och låta pengarna gå direkt till Svenska kyrkans arbete mot hungern i världen. Auktionera ut en hundpromenad, en ölkväll, en trumpetkonsert på någons balkong eller vad du nu har tid och lust med.”

Jag tyckte detta var en bra och intressant idé och började fundera på om jag kan hjälpa till på något sätt. På den vägen är det. Blir min annons mot förmodan inte såld, så har jag i alla fall spritt ordet till några fler…

Vill du inte bjuda, men ändå bidra?

Bra, då har jag tre tips hur du kan bidra till kampanjen Social auktion:

  1. dela auktionTipsa dina vänner, genom att posta en länk till de auktioner som du gillar på din Facebook. Detta gör du bäst genom att klicka på Facebook-ikonen till höger om auktionen. Ikonen [ f ] för att vara övertydlig.
  2. Skapa själv en auktion, det är gjort på några minuter.
  3. Berätta för någon om Socialauktion.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *