Angry birds: Beroendeframkallande spel till iPhone

Jag har fastnat i spelet Angry birds. På något sätt har jag lyckats undvika det här iPhone-spelet, tills nu!

Jag skjuter iväg fåglar med slangbella mot figurer som ger poäng. Jag försöker rasera torn av bråte som står i vägen eller hjälper mig träffa rätt i bästa fall. Spelidén är enkel och samtidigt genial. Angry birds har gullig grafik och enkla kontroller. Det är lätt att komma igång, men banorna blir klurigare efter ett tag och då krävs det även en del strategi för att komma vidare.

Artikeln fortsätter under annonsen


Spelet är helt klart värt 7 kr tycker jag.

App store: Angry birdsSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Angry birds i App store?

Tips: Inte säker på att du gillar spelet? Testa Angry birds liteSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till Angry birds lite i App store? först som är gratis.

1 comment for “Angry birds: Beroendeframkallande spel till iPhone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *