Androidmobilen Huawei U8100 finns hos Expert

Tidigare idag efterlyste jag inköpsställen för den billiga androidmobilen Huawei U8100. Den tycktes varken finnas i butik eller att köpa online.

Men, det tog bara några timmar innan en kommentar dök upp. Telefonen ska trots allt finnas att köpa i vissa Expertbutiker.

Expert bekräftar

Artikeln fortsätter under annonsen


Några timmar senare kommenterade även Expert. Huawei U8100 finns i lager i flera Expertbutiker och de erbjuder sig att kolla upp åt mig/dig i vilken butik telefonen finns i lager. Schyst!

Hej,

Vi har mobilen i lager i ett flertal av våra butiker per dagens datum. Kontakta gärna mig, på mailadressen nedan, så kan jag se vilken butik som är närmast för just dig.

Mvh
Fredrik Welin, Expert Sverige
fredrik.welin@expert.se

Själv sitter jag och väntar på min beställda iPhone 4, så det blir troligen ingen U8100 för min del. Men om någon i min närhet frågar om en billig android, så kan jag nog inte undgå att nämna den här prisvärda androiden. Av någon konstig anledning får jag ganska ofta frågor från folk i min närhet om iPhone och andra mobiler… 😉


Besök och gilla gärna Omteknik.se på Facebook.

4 comments for “Androidmobilen Huawei U8100 finns hos Expert

 1. Mikaela
  fredag, 31 december 2010 kl. 13:28

  Hej!
  Va på expert i Täby, o killen sa att den inte finns nånstans? stämmer de? om inte, isåfall i vilken butik?

 2. torsdag, 6 januari 2011 kl. 21:42

  Skicka ett mail till fredrik.welin@expert.se , så kan han säkert hjälpa dig. Han har tidigare kommenterat här
  http://www.omteknik.se/huawei-u8100-billig-androidmobil-men-var-finns-den/

 3. ghostman
  onsdag, 23 februari 2011 kl. 14:50

  Huawei U8100 är en skit telefon som kameran kommer sluta funka på för er.har haft 2st nu samma jäkla fel.du kan nolla telefon men funkar inte ändå.så jag säger köp ingen????Sen kollar jag om det går att spärra nummer på den..nej det gör det inte också en sak som inte är bra med dom.Måste ut på hemsidor ladda ner massa program igenom telefon sen data.skräp tele iphone köpte jag i kambodja funkar kanon.Dock orginal ingen kopia det har jag massor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *