2 billiga androidmobiler med bra funktioner

Här tipsar jag om två relativt billiga androidmobiler som fått bra omdömen.

Det är många som vill ha en mobil med pekskärm, kanske allra helst en iPhone 4 eller androidmobilen HTC Desire. Dessa är dock ganska dyra och det finns billigare alternativ som kan fungera lika bra för många användares behov. Kanske framförallt för barn och ungdomar, som ibland tappar eller sliter ut mobiler snabbt.

Artikeln fortsätter under annonsen


Förutom grundläggande funktioner som att kunna ringa, skicka sms, mms och att ha en hyfsad kamera, så tycker jag att en billig pekmobil ska klara följande:

  • Surf och mail
  • Youtube
  • Facebook och Twitter
  • Hämta apps (program till telefonen)

Prisvärda androidmobiler – Mina tips

Dessa 2 mobiler uppfyller de krav jag listat ovan.

1. Sony Ericsson X10 mini

Liten och smidig telefon som enkelt ryms i fickan. Har fått toppbetyg 5 av 5 möjliga i GP och överlag goda omdömen. DN kallar den “Liten men tuff”. Några av funktionerna: GPS, FM-radio, wifi, 5 megapixel kamera med blixt, kan synkas med Exchange.

Butikslänk Webhallen:
Sony Ericsson Xperia X10 Mini – Black

“Sony Ericsson X10 mini har sålt bra sedan lanseringen den 27/5 och överträffar förväntningarna” /Källa: The Phone house

X10 mini video


2. Samsung GT-i5700 Galaxy Spica

Äldre modell än X10. Lite större skärm än X10 och följaktligen en aningen tyngre och lite större mobil, framförallt på höjden (3 cm skillnad). Saknar radio.

Butikslänk CDON: Samsung GT-i5700 Galaxy Spica

Fler tips eller synpunkter? Kommentera!

Det finns säkert fler alternativ, även om jag själv tycker X10 mini står ut från mängden just nu. Har du synpunkter om någon av mobilerna ovan, så lämna gärna en kommentar nedan.

1 comment for “2 billiga androidmobiler med bra funktioner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.