Ladda upp dina iPhone-bilder enkelt med CameraSync

camerasync iphone skärmdumpcamerasync bilder uppladdningEn sak många undrar är hur man på ett smidigt sätt för över sina bilder från mobilen till datorn? Det är osmidigt att behöva koppla in telefonen i datorn regelbundet. Det går förstås att maila bilderna till sig själv, men det är tidsödande och bara några få bilder kan mailas per gång.

Har du en iPhone vill jag rekommendera appen CameraSyncSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till CameraSync i App store?, som löser synkning av mobilbilder på ett enkelt och snyggt sätt. När du har installerat appen och ställt in lagringsplats för dina bilder, så behöver du bara starta appen. CameraSync laddar sedan automatiskt upp alla dina bilder till den lagringsplats på nätet som du har valt. Även skärmdumpar laddas upp, perfekt för oss som bloggar!

Artikeln fortsätter under annonsen


När du installerat appen väljer du var filerna ska sparas. CameraSync stöder: Dropbox, iDisk, FTP-server, Amazon S3 bucket, Flickr, Box.net.

Om du inte vet vad du ska välja, så välj Dropbox. De erbjuder 2 GB lagring online helt gratis och de har ett bra program till datorn som gör dina filer tillgängliga via en vanlig mapp på din dator. Dessutom går det lätt att dela filerna/bilderna med andra via webben.

Skapar du ett Dropbox-konto via den här länken så får du 500 megabyte extra utrymme helt gratis. 2,5 GB gratis istället för 2 GB alltså.

CameraSync kostar 15 kr och jag ser det som en bra investering. Den här appen kommer spara mycket tid för mig!

App store: CameraSyncSkanna med din mobil! Detta är en QR-kod/länk till CameraSync i App store?

Tips: När du väl har startat uppladdning i CameraSync, så kan du gå ur appen. Uppladdningen fortsätter i bakgrunden (förutsatt att du har iOS 4.x och iPhone 4 eller 3GS).


Besök och gilla gärna Omteknik.se på Facebook.
Mjukvaruutvecklare C++. Utvecklar även för webben med PHP/MySQL/WordPress. Driver flera olika sajter och bloggar. Flitig användare av iPhone.

1 comment for “Ladda upp dina iPhone-bilder enkelt med CameraSync

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *