Spam på MSN igen: ”I would like to chat with you but I this is my friends msn.”
Låt dig inte luras om någon okänd kommer med följande meddelande på MSN. I mitt fall hade personen adressen aishaudysqu@live.com , men dessa adresser byts säkerligen ofta. Det är en bot som bara vill spamma dig och lura in dig på en obskyr webbplats.
I would like to chat with you but I this is my friends msn.
You you can send me a msn chat request here nikki.terry48@hotmail.com
Hope we can chat![]()
Se även mitt tidigare inlägg om abuse av msn messenger. Det är hög tid för Microsoft att sätta stopp för detta!
Du kanske gillar detta?
- Abuse av MSN messenger: hey whats up babe, U got a webcam?
- Virus på många datorer med Windows Vista
- Hoax-mail: Till varje person, som skickar detta mail, betalar Microsoft 245 EURO.
- Gratis antivirus: Kör Avast mot virus på din PC
- Test av F-secure Internet Security 2010, med fokus på föräldrakontroll
Surfar du säkert? Ett bra säkerhetspaket skyddar dig mot många av nätets faror.
Norton Internet Security 2010
F-Secure Anti-Virus 2010, bra skydd mot virus
McAfee Internet Security Suite, njut av internet utan bekymmer
Fler adresser som borde svarlistas:
* elizbethopendergraphznb497@live.com
* I would like to chat with you but I this is my friends msn.
You you can send me a msn chat request here nikki.ritchie35@hotmail.com
Hope we can chat
* hey my friend is new to town send her a message on msn messengor her names jane86dame@live.com and ask her for her pic shes cute i promise lol
* sophiegoruc@hotmail.com
* nikki.padilla199@hotmail.com
En adress till som spammar: katharinesomul@hotmail.com