Har köpt skor på Ebay, Nike air max 360

Taggar: , , ,


Tips om appar till iPhone, iPad eller Android?

Besök www.VilkenApp.se och ställ en app-fråga. Du får mail vid svar (valfritt). Du kan också läsa andras frågor och tips om appar.

Du vet väl att du kan köpa iPhone 4S olåst och utan abonnemang, direkt från Apple store?
Annons


Jag trodde aldrig jag skulle handla kläder på nätet, än mindre skor. Men nu har det hänt. Det är rätt smidigt på Ebay, om man vet vad man letar efter. Sök t.ex. efter Nike air max och välj sedan i vänsterkolumnen vilken US size du har, då visas enbart skor i rätt storlek!

Hittade ett par nya löparskor, Nike air max 360 i min storlek till ett hyfsat pris på Ebay, ca 70 dollar. Knappt halva priset mot vad motsvarande skor skulle kosta i Sverige. Med frakt på 34 dollar blir det totalt ca 800 kr (tänk på att moms+tull kan tillkomma om säljaren är utanför EU).

Dessa skor ser i princip identiska ut jämfört med ett par skor jag köpte för 3 år sedan, så därför vågade jag slå till. Nu återstår bara att se hur det går med leveransen, 7-11 dagar står det. Jag återkommer… Vad tycks om skorna förresten?

Artikeln fortsätter under annonsen


Nike air max 360 black silver

Du kanske gillar detta?

VN:F [1.9.16_1159]
Vad tyckte du om inlägget? Rösta gärna!
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


  1. Marathonlöparn
    maj 26th, 2009 i 05:43 | #1

    Jo de ser ju väldigt tuffa ut!
    Lycka till med dem och gratulera till ett bra köp, hoppas bara inte luftkuddarna i sulorna punkteras.

    Jag har också köpt löparskor på internet, det är oftast ”US size” som gäller (precis som på löplabbets websida). Vissa skomodeller är trängre så man måste gå upp en halvstorlek men oftast inga problem, sen får också ha lite koll på vilken version det är på skon så den inte är för gammal men det är en hel del pengar att spara.

  2. Mememe
    juni 5th, 2009 i 16:49 | #2

    Troligen fake, kopior! Varning om du ska köpa Nike air max 360 på nätet. Kolla t.ex. denna guiden. http://reviews.ebay.com/FAKE-Nike-Air-MAX-360-Your-LATEST-VISUAL-guide_W0QQugidZ10000000001920541

  3. adf
    oktober 7th, 2009 i 23:19 | #3

    Vad tror ni om denna sida? http://www.buyairforce.com Fake så det bara skriker om det…?

  1. Inga trackbacks än.